У складу са својим именом, Оптика Соко нуди све за Ваш савршен вид на једном месту. Смештена у једној од најдужих улица у Београду, Булевару краља Александра број 321, наша оптичарска радња нуди велики избор диоптријских стакала и контактних сочива врхунског квалитета. Посебно издвајамо најбољи избор рамова светских брендова: Silhouette, Emporio Armani, Vogue, Ray Ban, Ralph Lauren, Sferoflex, Arnette и други.

Захваљујући дугогодишњем искуству запослених, као и употреби најсавременије опреме, у могућности смо да одговоримо на све захтеве и потребе наших клијената. Идеална локација, недалеко од Дома здравља Звездара и Спортског центра Олимп, пружа Вам могућност да до нас стигнете брзо и лако трамвајским линијама 5, 6, 7 и 14, као и аутобусима 46 и 79 (станица Велизара Косановића).

Оптика Соко нуди Вам следеће услуге:
- брза израда наочара
- уградња диоптријских стакала врхунског квалитета
- оригинални брендови наочара реномираних произвођача
- поправка рамова
- све врсте контактних сочива и течности за одржавање
- обука за контактна сочива (стављање, скидање и одржавање)

У пријатном амбијенту наше оптичарске радње, очекује Вас велики избор оригиналних диоптријских рамова и стакала, реномираних произвођача, који ће Ваш поглед учинити савршеним на даљину и на близину. Наше професионално и стручно особље ће Вам пружити сву неопходну помоћ приликом избора Вашег пара наочара, дати препоруку за одговарајућа диоптријска стакла (монофокална, бифокална или прогресивна) и за адекватну заштиту (антирефлекс, фотоћелије, поларизација и др).

Посебно наглашавамо уградњу диоптријских стакала у спортске, закривљене рамове (који могу да се носе и испод кациге) Постоји могућност израде у сунчаној варијанти са поларизацијом, која неутралише бљештавило рефлексије (вожња, снег, вода...)

Уколико више волите да носите сочива уместо наочара, оптика Соко нуди Вам све врсте контактних сочива врхунског квалитета, са или без диоптрије: дневна, месечна, тромесечна, годишња, сочива у боји, полутврда сочива, мултифокална, цилиндрична и многа друга сочива. Такође, у нашој понуди налази се велики избор средстава и течности за одржавање сочива.

НОВИНА у понуди оптике Соко су дечије наочаре фантастичног италијанског бренда Лооккино који је намењен искључиво деци. Израђени од квалитетних и издржљивих материјала, у веселим бојама, Лооккино дечији рамови ће обрадовати све малишане који ће их са задовољством носити.

Како бисмо изашли у сусрет што већем броју клијената, оптика Соко нуди могућност одложеног плаћања на 6 месеци кредитним картицама и чековима, административним забранама, а за пензионере на 12 месеци, уз последњи пензиони чек. Посетите нас и уверите се у квалитет и професионалну услугу.

Имате право да видите боље!

Радно време:
понедељак – петак од 09:00-20:00 сати
субота од 09:00-14:00 сати

Оптика Соко, у близини Дома здравља Звездара, Београд